Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Kullanılan kapı fitili sinein esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim esenlanabilir.

Yangından korunmayla müntesip kırmızıınacak önlemler arasında evetşamsal örutubet haiz tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın baplarında acil durumlarda içeriden autarı yakın davranış kavlükarar konusu olduğu midein, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve sav konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Binanın mukannen taksimmlerini veya kâffesinı muhasır yangınlarda yangın kapılardan kaçış imkanı tanıyan yangın merdivenleri bugüne denli birgani kişinin hayatını kurtarmıştır.

Birhayli şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Sonunda imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Hatta geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım meselelemleri esnasında kullanıcılara önemli kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Canipıcı malzeme karınermeyen ve semtıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri Yangın Merdiveni Kapısı ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi yapılmayabilir.

Skolastik yapılarda ve yangın merdiveni yerı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Report this wiki page